Vertaalbureau voor zakelijke vertalingen


Vertaalinstituut Nederland is het vertaalbureau dat in staat is snel en vakkundig zakelijke vertalingen te verrichten. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om bij zakelijk vertaalwerk deskundig te werk gaan. We werken met professionals die zelf in de zakelijke dienstverlening werkzaam zijn of dit zijn geweest.

Kwalitatief hoogwaardige zakelijke vertaling

Onze zakelijke vertalingen, zijn zoals u mag verwachten, van bijzonder hoge kwaliteit en zeer zorgvuldig opgesteld. Een kwalitatief hoogwaardige vertaling staat bij ons centraal. Wij zijn in staat om diverse zakelijke vertalingen op ons te nemen. Met een goed vertaald document kunt u klanten en medewerkers beter bereiken.

Zakelijke vertalingen

Zakelijke vertalingen kunnen zeer divers van aard zijn. Wij kunnen een simpele brief of offerte voor u vertalen, maar ook handboeken, productievoorschriften, gedragsregels, etc. Onze vertalers hebben verschillende achtergronden en vaak meerdere jaren ervaring op verschillende vakgebieden. Ze kunnen derhalve alle vertalingen vakkundig en snel voor u verzorgen.

Vrijblijvende offerte

Elke vertaling is anders, vandaar dat wij u graag vooraf een vrijblijvende offerte doen toekomen. In principe hanteren wij een standaardtarief per woord. Mocht uw tekst aanleiding geven om hier van af te wijken dan bespreken wij dit met u voordat we de opdracht starten. Op deze manier heeft u vooraf inzicht in de kosten van uw vertaling!


Wij verzorgen vertalingen in diverse talen. In het menu kunt u een taal kiezen.

Contact

Neemt u voor meer informatie of een offerte op maat gerust contact met ons op. Klik hier voor e-mail, telefonisch op 024-2600010 of middels het contactformulier.

Contactformulier