Website vertalingen


Vertaalinstituut Nederland is het vertaalbureau dat in staat is snel en vakkundig een website voor u te vertalen. Middels onze vertalingen kunt u uw bestaande of nieuwe website uitstekend presenteren in de door u gewenste taal.

Kwalitatief hoogwaardig website vertalen

Een website vormt het visitekaartje van een onderneming of bijzonder project. Vertalingen moeten van hoge kwaliteit zijn om bezoekers goed te informeren en een positieve indruk achter te laten. Een goed vertaalde website is voor bedrijven die nieuwe markten willen aanboren in het buitenland van levensbelang. Het is daarom ons streven om uw website zo optimaal mogelijk te vertalen.

Zoekmachines – Google, Bing, Yahoo Search, etc.

Uw website wordt gemaakt voor bezoekers en potentiële klanten. Het is daarom belangrijk dat uw website zo vertaald wordt dat deze ook zoekmachinevriendelijk is. Dit houdt in dat wij, er naar streven uw website zo te vertalen dat hij wat betreft inhoud gelijk blijft en tevens geschikt is om gevonden te worden door uw klanten en/of bezoekers. De teksten worden zo vertaald met behulp van woorden bevat waarmee u gevonden wilt worden via grote zoekmachines als Google, Bing en Yahoo Search. We houden uiteraard rekening met de brontekst en zullen uw tekst nooit inhoudelijk wijzigen zonder uw toestemming.

Vrijblijvende offerte

Elke vertaling is anders, vandaar dat wij u graag vooraf een vrijblijvende offerte doen toekomen. In principe hanteren wij een standaardtarief per woord. Mocht uw tekst aanleiding geven om hier van af te wijken dan bespreken wij dit met u voordat we de opdracht starten. Op deze manier heeft u vooraf inzicht in de kosten van uw vertaling!

Mogelijke vertalingen voor websites

Wij zijn in staat om elke website vertalen. Hier treft u een aantal voorbeelden van pagina’s en instellingen waarvoor wij kunnen vertalen:

  • Algemene bedrijfspresentatie
  • Artikelpagina’s
  • Projectsites
  • Advocatenkantoren
  • Productiebedrijven
  • Ziekenhuizen
  • Zorginstellingen
  • Non-profits
  • Scholen

Wij verzorgen vertalingen in diverse talen. In het menu kunt u een taal kiezen.

Contact

Neemt u voor meer informatie of een offerte op maat gerust contact met ons op. Klik hier voor e-mail, telefonisch op 024-2600010 of middels het contactformulier.

Contactformulier