Vertaalbureau voor alle vertalingen


Vertaalinstituut Nederland is het vertaalbureau dat in staat is snel en vakkundig elke vertaling te verrichten. Op onze website treft u een groot aantal vakgebieden aan waarin wij vertalingen verrichten. Heeft u een tekst uit een ander vakgebied die u wilt laten vertalen, neemt u dan ook gerust contact met u op. We helpen u graag!

Wij zijn er trots op dat wij elke tekst voor u kunnen vertalen. Naast vertalingen voor ondernemingen en instellingen kunnen we bijvoorbeeld ook priv├ęteksten vertalen. Wij werken aan alle teksten met veel passie en met een grote deskundigheid.

Vrijblijvende offerte

Elke vertaling is anders, vandaar dat wij u graag vooraf een vrijblijvende offerte doen toekomen. In principe hanteren wij een standaardtarief per woord. Mocht uw tekst aanleiding geven om hier van af te wijken dan bespreken wij dit met u voordat we de opdracht starten. Op deze manier heeft u vooraf inzicht in de kosten van uw vertaling!


Wij verzorgen vertalingen in diverse talen. In het menu kunt u een taal kiezen.

Contact

Neemt u voor meer informatie of een offerte op maat gerust contact met ons op. Klik hier voor e-mail, telefonisch op 024-2600010 of middels het contactformulier.

Contactformulier