Vertalingen Marketing / PR


Vertaalinstituut Nederland is het vertaalbureau dat in staat is snel en vakkundig marketing en PR vertalingen te verrichten. Goed vertaalde marketing en PR teksten zijn voor alle ondernemingen en instellingen bijzonder belangrijk. Wij begrijpen deze noodzaak en werken deskundig en snel aan al onze marketing en PR vertalingen.

Onze Marketing-PR vertalingen, zijn zoals u mag verwachten, van bijzonder hoge kwaliteit en zeer zorgvuldig opgesteld. Een kwalitatief hoogwaardige vertaling staat bij ons centraal. Een foutief vertaalde promotietekst kan zeer schadelijk zijn voor elke onderneming. Wij werken daarom altijd heel nauwkeurig aan uw vertaling.

Vrijblijvende offerte

Elke vertaling is anders, vandaar dat wij u graag vooraf een vrijblijvende offerte doen toekomen. In principe hanteren wij een standaardtarief per woord. Mocht uw tekst aanleiding geven om hier van af te wijken dan bespreken wij dit met u voordat we de opdracht starten. Op deze manier heeft u vooraf inzicht in de kosten van uw vertaling!


Wij verzorgen vertalingen in diverse talen. In het menu kunt u een taal kiezen.

Contact

Neemt u voor meer informatie of een offerte op maat gerust contact met ons op. Klik hier voor e-mail, telefonisch op 024-2600010 of middels het contactformulier.

Contactformulier