Wie zijn wij


Algemene informatie

Vertaalinstituut Nederland is het vertaalbureau van Kennisinstituut Spelia. Een instituut met jarenlange ervaring in verschillende taal- en onderwijsdiensten. Wij werken met ervaren en jonge professionals. Hierdoor kunnen we onze diensten kleinschalig met de hoogste kwaliteit en voor het beste tarief leveren. We werken altijd met hoogopgeleide vertalers zodat u er zeker van kunt zijn dat uw vertaling in de juiste handen is.

Persoonlijk

Wij werken altijd kleinschalig en persoonlijk met u samen. Dit houdt in dat wij korte communicatielijnen hanteren met onze klanten en vertalers. Hierdoor kunnen wij effectief en snel werken.

Bereikbaarheid

Wij zijn ook vaak buiten kantoortijden bereikbaar, omdat wij ons realiseren dat werken van negen tot vijf niet meer de standaard is. Dat doen wij zelf ook niet meer en we begrijpen het wanneer u dit ook niet doet. Neemt u dus gerust indien nodig buiten kantoortijden contact met ons op!


Taalcursus

Bent u naast een gedegen vertaling, ook op zoek naar een uitstekende training om zelf een vreemde taal beter te beheersen? Bekijk de mogelijkheden voor een kleinschalige en kwalitatief hoogwaardige taalcursus bij ons taalinstituut.

Taalcursus Nederland

Contact

Neemt u voor meer informatie of een offerte op maat gerust contact met ons op. Klik hier voor e-mail, telefonisch op 024-2600010 of middels het contactformulier.

Contactformulier