Vacatures


Vertaalinstituut Nederland is regelmatig opzoek naar nieuwe vertalers, ook buiten haar bestaande talenaanbod. Op deze pagina staan regelmatig nieuwe vacatures, maar u kunt ook altijd een open sollicitatie sturen. Wij nodigen u van harte uit om dit te doen!

Klein team

Wij werken bewust in een klein team. Hierdoor kennen de vertalers elkaar zodat zij bij vragen waar nodig snel en informeel kunnen overleggen. Wij vinden deze persoonlijke benadering belangrijk en zoeken dat ook in onze toekomstige collega’s.

Van al onze vertalers verwachten wij ten minste de volgende kenmerken:

  • WO/HBO Bachelor
  • Flexibele werkhouding
  • Communicatief sterk (voor evt. overleg met collega’s)
  • Flexibiliteit en het vermogen om in te spelen op een nieuwe situatie
Freelance

We hebben er in principe geen bezwaar tegen wanneer u op freelance basis met ons wilt samen werken. Wilt u met ons samenwerken, geeft u dan in uw sollicitatie/voorstel tot samenwerking duidelijk aan welk tarief u hanteert.

Open sollicitatie

Vertaalinstituut Nederland is, zoals boven vermeld, regelmatig op zoek naar nieuwe vertalers. De kenmerken die wij ten minste van onze vertalers verwachten staan hierboven beschreven.

Een open sollicitatie met CV kunt u via een e-mail sturen naar vacature@vertaalinstituutnederland.nl.

Schriftelijke sollicitaties

Wij geven de voorkeur aan sollicitaties per e-mail, stuurt u liever een schriftelijke sollicitatie dan kan dit naar het onderstaande adres.

Schriftelijke sollicitaties met cv naar:
Vertaalinstituut Nederland
Postbus 1373
6501 BJ Nijmegen